+36 20 315 4312
info@halobolt.hu

Egyéb hálók/Halászati felszerelések

Amennyiben a biztonsági hálóinkon túl más típusú hálók is érdeklik, úgy javasoljuk, hogy látogasson el a másik honlapunkra, ahol különféle felhasználási célokra szánt hálók gazdag kínálatát találhatja. Másik vállalkozásunk másfél évtizede foglalkozik halászati eszközök, halászati felszerelések:

- halászhálók

- varsák

- emelőhálók

- dobóhálók

- halmerítők

- haltartók

- halászruhák, halászati védőkesztyűk

- egyéb halászati eszközök készítésével és forgalmazásával.

A felsorolt termékek széles választékot biztosítanak az édesvízi haltenyésztéssel, halgazdálkodással foglalkozó vállalkozások részére, de a kisszerszámos halászok számára is praktikus, könnyen kezelhető eszközöket kínálunk.

A halászati termékeken túl védőhálóink nagy választéka egyéb célokra is ajánlott, így hálóink különösen alkalmasak például fácántenyésztésben, baromfitartó telepeken, állatkertekben, nagy felületek lefedésére volierhálóknak vagy sportpályákra védőhálónak.

Vastagabb, erősebb hálóanyagainkból nagy méretválasztékban kínálunk rakományrögzítő hálókat utánfutókra, teherautókra, konténerekre.

Kézzel kötött, természetes alapanyagú, rusztikus stílusú hálóink védőhálóként ill. dekorációs hálóként lakásokba, üzletekbe, éttermekbe is ajánlottak.

Termékeinket igény szerinti méretekben is elkészítjük, egyedi elképzelések és szükségletek alapján.

Többéves tapasztalatunkkal szívesen állunk az Önök rendelkezésére, hogy az elkészült termékek a lehető leghasznosabbak legyenek a kívánt cél eléréséhez.

Kérem tekintse meg másik weboldalunkat, ahol megnézheti kínálatunkat és aktuális árainkat. A honlapunk címe:

www.halaszhalo.hu

2017. • © halobolt.hu • Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu